keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Joulun Lapsi 2013

Osallistuimme jälleen tänä vuonna Operaatio Joulun Lapseen.Viime vuonna olimme keräyksen suhteen liian myöhään liikkeellä, joten annoimme lahjoituksemme rahana. Tänä vuonna keräsimme omat paketit yhdelle 10-14-vuotiaalle tytölle ja yhdelle 10-14-vuotiaalle pojalle. Valitsimme vanhimpien lasten ikäryhmän, koska usein keräyksissä nuoremmat lapset saavat enemmän paketteja, kuin isommat lapset. Suomalaisten tuotteiden hinnat yllättivät meidät ja lopulta kaikki suunnittelemamme tuotteet eivät edes mahtuneet paketteihin sisään.


Osan tuotteista saimme kerättyä kotoa. Tuotteiden pitää olla uusia, mutta varastoon oli kertynyt valmiiksi mm. penaali tarvikkeineen, sukkia, hammasharjoja, pehmoleluja, sukkahousut tytölle ja kortit (johon tulostimme oman kuvamme).


Muut tuotteet ostimme kaupoilta. Yllättäen ostoksilla sujuikin useita tunteja, vaikka etsimme vain näitä tuotteita ja tiesimme mitä haimme. Lista oli kuitenki pitkä ja kävimme useassa kaupassa, jotta löysimme kivoja tuotteina. Aina edullisin ei ole paras. Myös pipoissa ja paidoissa oli vaikea miettiä sopivaa kokoa. Ikähaarukka oli neljä vuotta ja ihmiset saattavat olla hyvinkin eri kokoisia.


Ostimme pipot (1e Seppälästä ja 4e Tigerista), hammastahnat (1,05e/kpl K-supermarketista), hammasharjan (1,09e K-supermarketista), palasaippuat (0,5e/kpl Tigerista), hiusharjan ja 3 kampaa (2e ja 1e/3 kpl Tigerista), puuvärit (2e/kpl Tigerista), A5-kirjoitusvihkoja 6kpl (3,15e/6kpl Tiimarista), karkkipussi (1e/kpl Tigerista), pitkähihaisen neuleen (6,9e Lindexistä), pitkähihaisen raitapaidan (4,5e Lindexistä), terottimen (0,5e Tigerista), pehmeät jonglööripallot pojalle (3e Tigerista) sekä lyijykynäpaketit (2e/pkt Tigerista).

Rahaa kului siis yhteensä paketteihin: 40,24e + kotona jo olleet tavarat.
Käsineet saimme paketteihimme keräyspisteestä. Joku toinen lahjoittaja oli tehnyt suuren määrän lapasia, pipoja ja sukkia lasten pakettaja vartenItse paketointi sujuikin sitten turhan nopeasti. Valmiita paketteja sai kuitenkin katsoa hyvillä mielin ja nyt voimme odotella pakettien viemistä perille lapsille.


Keräykseen ehdit osallistua vielä 10.11.2013 asti ja jälleen ensi vuonna.

1 kommentti:

  1. Minulla sinulle haaste blogissa jouluntuoksuajataikaa.blogspot.fi Mukavaa Joulunodotusta! Terveisin Kati

    VastaaPoista